dimecres, 29 d’agost del 2012

Dimecres, 29 d'agost de 2012


Nova caminada de manteniment, mentre esperem la fresca i que ens torni la joventut. Avui amb un itinerari prou trencat però força interessant per les novetats que hem vist.
Itinerari: Alzina del Salari, graons de Mura, coll de Boix, coll de Tanca, Castellots de Tanca, font de la Pola, Coll de Tres Creus, avenc i foradada del coll de Tres Creus, avenc del Picarol i retor a l’alzina del Salari.
La majoria, avui hem pogut veure l’avenc i la foradada del coll de Tres Creus i l’avenc del Picarol, que no coneixíem.
Frondosos alzinars de la nostra serra de l'Obac.

Empedrat ben conservat del camí dels Graons de Mura

Cova que nosaltres anomenem dels Graons de Mura, però que no en sabem el nom. Si algú el sap, ens el podria dir? Li estare molt agraïts. Sobretot el gran Joan Ollé, el de la camisa blanca, al qual va dedicada la foto.

La Colla, de tornada, a la font de la Pola per no perdre el costum. Junyent, Norbert, Coll, Tomàs, Joan, Teri, Vicenç i a l'altra banda de la càmera, Lluís.

.

.

En plena observació, l' avenc del coll de Tres Creus
.
  

L’avenc del Picarol va ser descobert per membres del Centre Excursionista "Sabadell" Hem recordat que ens havien explicat que li varen posar aquest nom perquè en baixar-hi per primer cop van trobar-hi, en un racó, l’esquelet d’una pobra fura que hi devien haver posat uns caçadors, la qual no en devia poder sortir. L’esquelet conservava, al coll, un collar amb un picarol.

1 comentari:

  1. La cova que vosaltres anomeneu cova dels Graons de Mura, també es coneix com a balma dels Traginers.

    David de Terrassa

    ResponElimina