dimecres, 16 de gener del 2013

Dimecres, 16 de gener de 2012



Dia rúfol i fred que hem aprofitat per fer una nova esmorzada a dalt del Puig de la Creu. Mentre que el grup dels menys caminadors han pujar des de l’Alzina Balladora els altres ho hem fet des de l’era d’en Petasques.
Itinerari (l’altre): des del puig de la Creu, baixada per la font del Gurri, Can Padró, font de Can Cosidor i era d’en Petasques.
Avui el cronista fotògraf s’ha adormit. (Gràcies per telefonar-me i per esperar-me a Castellar). També ha de quedar constància que en pujar s’ha posat al davant la canalla (63, 64 i 65 anys) i els altres hem hagut de trescar més del que volíem (69, 70, 74 i tres de 79 ben repicats). Sense anar al torrent de la Cansalada, l’hem tornada a suar.
Podeu completar imatges del Puig de la Creu si mireu les altres excursions fetes amb el títol de: Puig de la Creu (itinerari idèntic). 4.7.2012 // Puig de la Creu i avioneta. 13.2.2012 // i Puig de la Creu i Catafau. 6.7.2011. (Cal buscaral el títol a la dreta (etiquetes) o buscar per la data, més avall a Arxiu del bloc)
La Colla d'avui al Puig de la Creu, havent esmorzat.

La Colla dels caminadors a la font del Gurri

Bassa i casa de Can Padró (Sentmenat)

Font del Cosidor, completament eixuta. Castellar del Vallès

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada