dijous, 28 de març del 2013

Dimecres, 27 de març de 2013



El Montsent de Pallars i el poble d'Antist, des d'Estavill (Torre de Cabdella, Vall Fosca, Pallars Jussà)
Com que avui és Dimecres Sant sóc fora, a Estavill, a la Vall Fosca, on tinc una casa llogada fa molts anys. No he pogut sortir, per tant, amb la Colla del Dimecres. Però la Colla no para, encara que jo no hi sigui. El Norbert Vila, que m'ha substituït, m’envia això:


"Ha estat un dia plujós. Érem, el Totxe, el Moix i el Teri al primer Grup,  mentre que al segon:  Mingo, Llogari, Tomàs, Vicenç Frutos, Norbert i el reaparegut Pere Fàbregas.

El primer grup s’ha quedat a Sant Llorenç i han esmorzat a la font de l'Aixeta. El segon grup hem anat a la masia de Ca n’Ermengol i a l’ermita de Sant Feliu de Vallcarca. El masover de la masia, molt amablement, ens ha deixat la clau de l’ermita. Nosaltres hem esmorzat al peu de la masia. Després ens hem trobat tots plegats a cal Ramon a fer el cafè.

T’envio fotos i selecciona les que tu vulguis”.
Norbert Vila
Els que estigueu interessats en veure les fotografies i l'itinerari de una altra vegada que varem anar a Ca n'Ermengol i a l'esglesiola de Vallcarca vegeu VALLCARCA a l'índex o bé 10 de novembre de 2010

Ca n'Ermengol (Sant Llorenç Savall). (Foto: Norbert Vila).

Ermita romànica de Sant Feliu de Vallcarca (l'Ermengol, Sant Llorenç Savall) (Foto: Norbert Vila).

De tornada, a les envistes de la masia de l'Ermengol, al costat de la qual hi ha l'ermita romànica de Sant Feliu de Vallcarca. (Foto: Norbert Vila).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada