dimecres, 17 d’abril de 2013

Dimecres, 17 d'abril de 2013Afegeix la llegenda
Volta a l’entorn del Montcau, roques de la Coca i els Cortins. Teniu l’itinerari al costat.
Excursió un pel accidentada ja que hem marxat de Sabadell amb 5 cotxes (5x4=20) i érem 21. Ens hem oblidat del Tomàs. Com que a l'hora d'esmorzar no hi érem tots, avui, no hi ha hagut fotografia de la Colla. (Marcel.lí, ja ho veus, cada cop et trobem més a faltar!!!)
La colla dels més caminadors ha estat de 12, però tampoc hi ha hagut coordinació i només 7 hem arribat a l’objectiu que ens havíem proposat, els Cortins.
Amb tot, ha estat una de les excursions més agosarades, però alhora de les més boniques i la que ens ha deixat més satisfets de les que hem fet els últims 3 o 4 anys.Fites molt imaginatives del camí que envolta el Montcau, al tram proper a coll d'Eres

El cul del Montcau, des de sota.

Les roques de la Coca

Finestres de les roques de la CocaBalma de sota les roques de la Coca
Els poms d'almesquí ens han acompanyat tot el matí

Els Emprius, amb Finestrelles a la dreta, des de les roques de la Coca.

Els Cortins, la nostra fita d'avui

Els Cortins el formen dues prominències, situades a diferent alçada. Aquesta és la més baixa. Al pedestal hi havia hagut una capella amb la Mare de Déu de Montserrat, que havien construït i col.locat damunt del pedestal, en Prunera i els seus amics

Des del cim més baix, caminem cap al més alt

Un cop a la punta la panoràmica del Bages que se'ns ofereix és extraordinària. Els 7 Magnícs de la pel.lícula, però, s'hi han posat d'esquena.

Des del cim més alt dels Cortins contemplem el més baix

La Mata de Mura, amb la impressionant mola del Castellsapera al darrera i el Queixal de Porc que sobresurt a la seva esquerra.

Baixant per la via ferrada

Baixant per la via ferrada
De tornada, per l'únic camí dels Cortins

La Falconera, des dels Cortins

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada