dimecres, 17 de juliol del 2013

Dimecres, 17 de juliol de 2013

Encara que jo sóc a Polònia la crònica de l'excursió l'ha feta el Norbert. També les fotos. Disculpeu peró no podré penjar-ho aquí fin divendres al vespre.
Divendres, 19.7.13:


Sortida de l’aparcament de Sant Vicenç de Jonqueres. Mentre els companys menys caminadors anaven cap el torrent de Colobrers, fins a la font de Can Moragues, la resta ens hem trobat a la mateixa font però anant riu avall fins al Molí de l’Amat, Torre del Canonge, Togores i mas de Can Moragues. Havent esmorzat els del segon grup hem volgut anar fins al refugi antiaeri del pla de la Bruguera, que no hem trobat, i després d’una bona passejada i moltes ziga-zagues hem tornat a Jonqueres pel torrent de Colobrers.
Afegeixo jo (Lluís Fernàndez) per si algú hi vol anar, que el refugi antiaeri és a peu de carrer, gairebé a la cruïlla dels carrers del Berguedà i del Bages. Ens referim al refugi gran, ja que n'hi ha dos.

Torre del Canonge Barata. Sabadell. Foto: Norbert Vila

Ermita i casa de Togores, dita també Can Pagès Vell. Sabadell. Foto: Norbert Vila

Torre del Turull. Castellar del Vallès. Foto: Norbert Vila

La Colla d'avui a la font de Can Morague. D'esquerra a dreta: Frutos, Junyent, Mingo, Coll, Tomàs, Totxe, Teri, Dalmases, Moix i Llogari. Fotògraf: Norbert Vila

Forn de Calç de Can Moragues. Castellar del Vallès. Foto: Norbert Vila

La Colla, amb el fotògraf Norbert Vila darrera de la càmera, al pont nou del riu Ripoll, davant del torrent de Colobrers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada