dimecres, 12 d’agost del 2015

Dimecres, 12 d'agost de 2015

Després d'un parell de dimecres de vacances (del reporter, no pas de la Colla), avui reprenem els comentaris. La Colla, com ve essent costum, s'ha dividit en dues. La dels menys caminadors ha anat de Jonqueres al safareig o font de Can Moragues, pel torrent de la Tosca o de Colobrers. Els altres hem fet la cova Simanya Gran, la petita i la del triangle (Sant Llorenç del Munt. Vallès Occidental.) El recorregut, el clàssic: coll d'Estanalles, coll d'Eres i Simanya.

El fet d'anar-hi amb en Carreras, expert espeleòleg sabadellenc, membre de la Colla des de fa una bona temporada, ens ha permès veure algunes coses que no havíem vist mai, en les nostres estades a les Simanyes. Ho podeu comprovar amb les fotos que acompanyen aquest text.
La Colla d'avui a l'entrada de la cova Simanya
 
A l'esquerra veiem el corredor d'entrada, que segueix darrera del fotògraf. A la dreta una bifurcació, on hem fet les fotografies que segueixen. Es pot veure el llum frontal del Carreras, al fons.

Joan Carreras, el nostre espeleòleg, a l'interior del corredor esmentat abans, al lloc on l'aigua ens impedia passar.

Interior de la mateixa galeria anterior, amb el focus d'en Carreras al fons.
Nova prespectiva de la mateixa galeria. Cova Simanya

A la mateixa entrada de la cova Simanya hi ha, a l'esquerra, una galeria on es poden admirar aquestes filigranes modelades per l'aigua.





Baixada de la cova Simanya Petita

Interior de la Simanya Petita, al principi del corredor estret. Evidentment, els peus no corresponen a ningú de nosaltres!

No cal pas dir que aquesta és la cova del Triàngle

Cova del Triàngle des de l'interior

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada