dimecres, 25 de novembre del 2015

Dimecres, 25 de novembre de 2015



Sortida pel rodal de Sabadell amb aquest itinerari: Molí d’en Torrella, Riu Tort, Cal Ricard, vivers de la Torre del Canonge, camí de bosc dels plans dels vivers, Camp de Can Moragues, Togores, Torre del Canonge Barata, plans i turó del Castell d’Arraona, plans d’Arraona, Riutort i Molí d’en Torrella.
Des d’aquí ànims per a tots els companys que per motius de salut propis o dels familiars propers no han pogut venir avui.

El molí d'en Torrella, avui
Pont de la Salut
Forn de Can Vilar malmès per la caiguda d'arbres de la ventada
Pi de les tres branques de Togores

Togores. Sabadell. Històricament Togores Subiranes. Togores Jussanes era la Torre del Canonge Barata. El llinatge TOGORES prové d'aquí. Popularment a Sabadell sempre s'havia dit TUORES.

Togores. Encara avui s'estan retirant troncs dels arbres tombats per l'última excepcional ventada. opta veure un camió de gran tonatge per aquests camins de bosc
L'única Colla d'avui, a Togores, on hem arribat per camins diferents
Cap de la xemeneia i naus del molí de l'Amat. Al fons el Pla de Can Puiggener, vist des de la serra del castell d'Arraona

Riu Ripoll i molí de l'Amat, Sabadell, amb la Mola al fons
Ruïnes de l'ermita dels Dolors, de la Torre del Canonge Barata. Molta gent la confon amb la de Sant Nin i Sant Non (Senèn i Abdon) que és la de Togores, on, encara avui, hi ha representats els dos sants perses, fent costat a la Mare de Déu de Togores.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada