dimecres, 25 de maig del 2016

Dimecres, 25 de maig de 2016



Diumenge es va inaugurar la nova taula d’orientació geogràfica de la Mola. Una taula que s’ha fet gràcies a la voluntat dels sabadellencs Francesc Aluju , Carles Capellas, Jordi Montraveta i Isidre Tiana, amb la col·laboració de la UES i la contribució econòmica de força excursionistes, i amants de la Mola, centres excursionistes i ajuntaments de la rodalia, el restaurant de la Mola i, no cal dir-ho, de la Diputació, propietària del Parc Natural . Com és lògic, doncs, avui, la Colla, ha  pujat a la Mola per conèixer aquesta tercera taula d’orientació geogràfica que jo mateix vaig tenir el privilegi de ser present a la col·locació i a l’acte d’inauguració el dijous i diumenge passats, respectivament.
Per molts anys ...!!!
Instal.lació de la Taula

Aluju, Tiana, Capellas i Montraveta un cop instal.lada laTaula

Inauguració de la 3a. Taula d'orientació geogràfica de la Mola. Foto de Jaume Cusidó.  Vegeu https://www.facebook.com/lamolarestaurant/

Avui, jubilats del Banc Sabadell han instal.lat una estelada mentre esmorzaven





Font del Saüc

Al camí de la font del Saüc hem trobat aquesta planta. Algú ens pot dir quina és?
La resposta ha estat molt ràpida: FRARE D'ESTEPA o MARGALINA (gràcies Montserrat). També ens han dit que és una planta paràsita de l'estepa blanca, i que cada grill produeix una flor de pètals blancs. És pròpia de terrenys de conglomerat (Gràcies Carmina).





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada