dimecres, 3 de maig del 2017

Dimecres, 3 de maig de 2017



Avui hem repetit una excursió que havíem fet fa uns quants anys i que la majoria de la Colla ha recordat sempre més, amb precisió i emoció, pel present amb catipent que l’Oliver va deixar al mig del camí per on havíem de passar, tot pensant que se n’havia anat molt enllà. Ja sé que els que veieu aquestes ratlles i que no sou de la Colla us quedareu en blanc, però ens heu de permetre aquesta llicència.

L’excursió d’avui pels cingles del Bertí la podríem enllaçar amb la de Sant Miquel del Fai de fa pocs dies i en trobareu alguna informació al llibre XXXIII de la Ronda Vallesana de la UES, titulada Riells del Fai, del 2012.


Santuari de Puiggraciós. Cingles del Bertí. El Figaró

Coll de Can Tripeta.

Amb la Mola de Sant Llorenç del Munt, gairebé a la punta del nas

Camí empedrat del grau Mercader

El Clascar. Conegut també per castell de Bertí, Sant Quirze de Safaja. La casa primitiva, documentada de molt antic (1298) va ser totalment reformada als inicis del segle XX.  Se li afegí la gran torre rodona i es feren tot un seguit d'obres que li donaren un aspecte fantasiós però van quedar inacabades.

El Clascar

El Clascar

El Clascar. Curiosa capella dedicada al Sant Crist.

Sant Pere de Bertí. Sant Quirze de Safaja

La Colla d'avui a Sant Pere de Bertí. La resta de la Colla eren a Sant Llorenç Savall a atipar-se, com cada primer de mes

Casal rectoria de Sant Pere de Bertí. Sant Quirze de Safaja.

Rellotge de Sant Pere de Bertí

Mostra dels grans farigolars florits que hem pogut veure avui

Can Magre

Can Magre

Torre de senyals del 1845 i santuari de Puiggraciós. El Figaró

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada