dimecres, 26 de setembre del 2012

Dimecres, 26 de setembre de 2012



Ja hem fet l’esperada travessa Coll d’Estenalles - Mura, per la Coma d’en Vila i les Coves de Mura.
Gran desengany perquè no s’ha presentat el guia de les coves i per tant no hi hem pogut entrar, com havíem previst. Tota la preparació de deixar un cotxe a Mura anticipadament i portar més cotxes del normal i xofers disposats a no venir a les coves, per a res!  Llàstima!!!
Capítol d’anècdotes: A la Coma d’en Vila hem trobat una colla força nombrosa d'ex treballadors pre jubilats i jubilats  de la Caixa de Terrassa que ens han ofert una cançó. Ben trobats i enhorabona!!!
Colla d'ex treballadors, pre jubilats i jubilats  de la Caixa de Terrassa cantant una canço, a la coma de'n Vila, sota l'atenta mirada le la nostra colla des de dalt del carener.

Coves de Mura. La Colla del Dimecres d'avui, frustrats per no haver pogut visitar-la. No hi surten el Totxe, el Moix l'Ubach i l'Oliver, que ens han vingut a recollir a Mura perquè poguessim fer la travessa. Moltes gràcies companys!

Mura

Font del Formatget. Mura

El Miquel Marquès quan era nano, amb el pagès més emblemàtic de Mura, el Mateu de Cal Cullerola

Timpà esculpit de l'església de Sant Martí de Mura. Segle XII, finals. S'hi representa l'Epifania. Trobo molt divertit aquest personatge de la dreta amb la capa, les dues mans simètriques i el bastó. És Sant Josep, aquell que no hi pintava res.


Capitell oest amb escenes de la vida i mort de Sant Martí


Capitell est amb escenes de la vida de Sant Martí
dalt del cavall quan es parteix la capa amb un pobre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada