dimecres, 14 de novembre de 2012

Dimecres, 14 de novembre de 2012Nou recorregut pel Rodal de Sabadell per poder apreciar aquestes meravelles que tenim a tocar de casa..
Itinerari: Col·legi la Roureda de Ca n’Oriac, cami de la serra fins a Can Roviralta, naixement de la Riereta, torrent del Fangar, font de l’Argelaguet, torrent de la Murtra fins a la capçalera, envistes de Ca n’Arnella, Fita de la Fenosa, font de l’Argelaguet, Pou de l’Argelaguet, naixement de la Riereta i retor pel mateix lloc.
És època de bolets i sense voler n'hem trobat algún i els hem retratat.
Camps i serrats triats per a poder veure la Mola amb tota la seva majestuositat, si el dia acompanya. No ha estat el cas. Llàstima!!!
Bonic paratge de la font de l'Argelaguet, situat entre els torrents de la Murtra i del Fangar que en trobar-se formen la Riereta, antigament Riereta de Sobarber (Can Feu)

Paratge de la font de l'Argelaguet i Colla del Dimecres

La Colla del Dimecres a la Font de l'Argelaguet, un dels paratges més bonics del Rodal de Sabadell. Potser mai ens haviem col.locat tant bé per fer la foto de grup. Ja diuen que la veterania és un grau...
Torruella, Marquès, Teri, Mingo, Marañón (l'europeu reaparegut) Totxe, Vicenç. A baix, Norbert, Recaj, Tomàs, Dalmases, Cisco, Llogari, Joan, Lluís i Junyent.

Rovelló i cep

Entre l'espessa vegetació es pot entrellucar els darreres del gran casal de la masia de Ca n'Ustrell
També d'esquena el Mas Canals, una altra de les masies del terme de Sant Julià d'Altura


Torre d'en Fau que alguns anomenen torre de l'Hernàndes


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada