dimecres, 21 de novembre del 2012

21 de novembre de 2012



 Excursió a les Casetes del Bufí.
Itinerari: Coll d’Estenalles, avenc del Montcau, coll d’Estella, Montcau, coll d’Eres, carena del Pagès, Casetes del Bufí, font Flàvia, pla de les Pinasses, Carena del Pagès, roure de Palau, torrent del Cellerot i coll d’Estenalles.
Els bolets han estat els protagonistes del dia. És ben cert que quan n’hi ha, tothom en troba.Els carlets han guanyat la partida.
Poc abans d’arribar una caiguda d’un dels integrants de la Colla, al torrent del Cellerot, ens ha entristit el retorn als cotxes. Resultat: un colze atrotinat que l’hem deixat al Taulí perquè li donessin un cop d’ull.
Avenc del Montcau de 16 m de profunditat

Avenc del Montcau. Té dues boques. Aquesta és la grossa

Panoràmica nord des del turó del Montcau

Cim del Montcau

Taula d'orientació. Felicitats terrassencs! Bona feina

El Marañón ho havia promès:
xocolata belga i ossos de sant

A l'hora d'esmorzar ja tenia una bona mostra dels bolets comestibles que hem collit avui: Rovelló, llenega blancas, fredolic (gris) i carlets, amb aquest color de vi característic. Després, sense buscar-ne, només arran de camí, n'hem omplert 4 bosses grans

Casetes del Bufí

La Colla dels més caminaires dins de la balma obrada anomenada les Casetes del Bufí, situades prop de la Morella, un xic més enlaire.

Panoràmica del Montcau un dia de tardor, des de la carena del Pagès, prop del coll d'Eres
L'itinerari d'avui sobre un plànol de la Guia interactiva del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i de l'Obac de Ramon Suades i Jordi Senyal





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada