dimecres, 12 de desembre del 2012

Dc. 12-12-12



Camí empedrat dels Graons de Mura
Nova sortida amb esmorzar de germanor a la Coma d’en Vila, amb visita als dos pessebres que hi ha instal·lats. La colla CX ha sortit del coll d’Estenalles i la colla CM, des de l’Alzina del Salari. Dia de boira amb poca visibilitat.



Itinerari dels més caminadors: Alsina del Salari, Graons de Mura, cova dels Graons de Mura, coll de Boix, coma d’en Vila. Cova dels Debanadors, coll de Boix, Avenc del Llest, font dels Traginers, Alzina del Salari. Total, 3 h i mitja de camí.



La colla es va consolidant amb nous elements: Feliu Dalmases, Camil Formosa i Joan Carreras són les últimes incorporacions.



Ah! I recordeu que avui som 12-12-12, i que s'acosta la fi del món. Amen.
Mapa procedent de la Guia Interactiva del Parc natural de Sant Llorenç del Munt i serra de de l'Obac, de Ramon Suades i Josrdi Senyal.
Coll de Boix. Pessebre
Coma d'en Vila. Pessebre de l'alzina

Coma d'en Vila. Pessebre a l'interior del casalot

La Colla del Dimecres, el 12-12-2012, dia de la fi del món, després d'esmorzar a la Coma d'en Vila


Cova dels Debanadors. Exterior

Cova dels Debanadors. Foto des del fons

Cova dels Debanadors. Pica d'aigua de l'interior. S'ha dit que en realitat era la cova del "venedors", pels tripijocs que s'hi feia, nom que va anar evolucionant fins a Debanadors.
Avenc del Llest

Avenc del Llest
Pessebre en una balma dels camí dels Graons de Mura

Font dels Traginers
 

2 comentaris:

  1. Bon dia. Voldria contactar amb vosaltres. Sóc Daniel Bayona, director de cinema i estic preparant un llargmetratge a on m'agradaria rodar a la cova dels debanadors. Casualment, el film tracta de la fi del món!!! Podeu posar-vos en contacte a danibbayona@hotmail.com.
    Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Lamento molt no haver llegit fins avui 15-10.2014 el comentari que ens vares fer. Pots contactar amb nosaltres a la Unió Excursionista de Sabadell, Secció d'Història o localitzant a qualsevol membre dels veterans de l'OAR Gràcia, de Sabadell. Disculpes

      Elimina