dimecres, 5 de desembre del 2012

Dimecres, 5 de desembre de 2012




Nova sortida pel rodal. L’excusa d’avui, les mongetes del ganxet de Can Casamada. Dia de fred amb sol radiant.
Itinerari: Can Casamada, Can Torrents, Can Vilar, Togores, Font nova de la Torre, Camí de la Serra, Can Domènech, Can Manent, Pi de Can Manent, torrent de Cantyameres, Cal Faixero, Font i masia de Can Casamada.
Hem passat per indrets extraordinaris i inimaginables per un que no els conegui. Llàstima però, que el torrent de Can Canyameres, després de la urbanització, continua essent una claveguera a cel obert. Lamentable!
L’anècdota, la gran quantitat de “gats” que se’ns han enganxat a la roba, a l’ndret de la font de Can Casamada. El més perjudicat, el Marcel·lí, que per això va al davant.

Can Torrents. Castellar del Vallès. Els propietaris l'utilitzen com a segona residència, però hi ha masovers que hi viuen.

Can Vilar. Sabadell. Totes les pinedes de l'entorn eren vinyes. Aquí es produia un vi de qualitat, molt apreciat.

Pi de les tres veces de Togores. Es necessiten tres persones per abraçar-ne el tronc.

La Colla dels Dimecres després d'esmorzar a Togores. Avui hem tingut dos convidats, Joan Carreras i Camil Formosa, de la UES.

Can Domènec. Sabadell. Hi havia hagut una granja important.

Can Manent. Sabadell. Masia amb teulada a quatre vessants, poc corrent al rodal.

Pi monumnetal de Can Manent. Té tota l'aparença d'estar-se assecant.

Cal Faixero. Castellar del Vallès. Coneguda també per Can Quer nou. Té un centenar escàs d'anys. El qui la manà construir era un venedor de faixes. Als plans del davant la casa s'hi celebraven els campaments del Frente de Juventudes de Sabadell.

Font de Can Casamada. Castellar del Vallès. Hi hem arribat ben pocs. Diuen que no hi ha font més ombrajada, que la de can Casamada.

Panoràmica de la Mola, amb l'ermita de Sant Pere d'Ullastre al davant i un bon camp farcit de ravenissa blanca, anomenada també Citrons ?

Sant Pere d'Ullastre o de la Cadireta. Castellar del Vallès. Una de les poques ermites romàniques del rodal de Sabadell

Una màniga del forro polar del Marcel.lí, després de més d'un quart d'intentar treu-re-li la gran quantitat de "gats" que se li han enganxat, a tocar de la font de Can Casamada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada