dimecres, 21 d’agost del 2013

Dimecres, 21 d'agost de 2013



Itinerari curtet, per l’ombra, per tal de no agafar una insolació.. L’esmorzar l’hem fet també a l’ombra, al peu d’un dels camins que menen a coll de Boix, amb una preciosa panoràmica de Montserrat al davant.
Com en l’anterior sortida ens ha acompanyat la Neula, la gossa del Teri. També recalcar que en Frutos, com altres vegades, ha tornat a peu, des de l'alzina del Salari fins a casa seva, prop dels Maristes, a Sabadell.
Com que no només d’excursions viu l’home, hem de dir que fa uns dies, el 7/7/2013 va haver-hi festa grossa a Cal Gràcia. Es tracta de la festa de final de temporada que va servir, alhora, per commemorar el 60è aniversari de la fundació del club, l’OAR GRÀCIA, del qual formen part una part la majoria de companys de la Colla del Dimecres.  Per aquest motiu la junta directiva va lliurar al nostre company Josep Olalla, "Totxe", la insígnia d’or i diamant del Gràcia, per la seva vinculació i participació ininterrompuda a l’entitat des de la seva fundació. Hem manllevat una foto del web de l’entitat  (http://www.oargracia.cat/home.html), d'Èric Altimis, la qual reproduïm.



La Colla d'avui (afegiu-hi el fotògraf Lluís que s'ha oblidat dels tres peus). Com era de preveure, tots a l'ombra, on feia una agradable fresqueta.


Amb aquesta foto la Colla del Dimecres vol recordar i agrair als amics excursionistes que l’any 1958 van tenir la pensada de col·locar aquesta placa, després d’arranjar la font i el seu entorn. Que per molta anys la puguem veure!

El Teri, la Neula (la nostra protagonista) i el Frutos, a la font dels Traginers

 7 de juliol de 2013. Lliurament de la medalla d'or i brillants al nostre company Josep Olalla, "Totxe", que apareix flanquejat per Tomàs Fernàndez i Antoni Moix. (foto d'Èric Altimis, procedent del wep del Gràcia, com s'indica més amunt. Trobareu la resta del reportatge clicant al citat web).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada