dijous, 5 de maig del 2016

Dimecres, 4 de maig de 2015



Fa un temps ens proposàrem de seguir un conjunt d’itineraris variats per a pujar a la Mola. Avui n’hem fet un altre. El de la canal del Pi tort i alhora el de la canal de la Coma de l’Abella. Hem arribat tan sols al Morral o Cova del Drac des d’on ja és ben conegut el camí de la Mola.
Mentre aquest grup fèiem aquesta caminada la resta han anat a esmorzar a Sant Llorenç Savall com és tradicional, el primer dimecres de mes.
Sempre hem sentit a dir que en un dia clar es veu Mallorca des del cim de la Mola. Molts no ho han vist mai. El company Isidre Tiana ens ha fet arribar una foto seva en la qual es veuen un parell de serralades de l’illa i la mostrem a continuació perquè tots plegats en tinguem constància.

Mallorca des del cim de la Mola, en una fotografia d'Isidre Tiana. Dues carenes de muntanyes de l'illa es poden veure sobresortir per damunt de la franja més blanquinosa. També podem veure perfectament l'orientació, tenint en compte el cim del Tibidavo i la torre de comunicacions

El Pi tort ja no existeix, però en tenim una foto del 1985

La Roca Petanta des de la Canal de la Coma de l'Abella

Panoràmica des del Morral del Drac

Després d'esmorzar davant per davant de la Cova o Morral del Drac. Sant Llorenç del Munt. Avui el fotògraf era darrera la càmera

La Mola des de la carena del Pagès

La Mola des de la carena del Pagès

Can Pèlags. Matadepera

Can Pèlags. Matadepera

Replà de l'avenc de Can Pèlags

La roca Petanta des de Can Pèlags

Can Garrigosa. Matadepera

Can Garrigosa. Matadepera

Una altra part de la Colla a Sant Llorenç Savall, en una foto d'Antoni Molón

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada