dimecres, 20 de desembre del 2017

Dimecres, 20 de desembre de 2017



Santa Madrona o la Salut del Papiol, el puig Madrona i les escletxes del Papiol són els llocs més rellevants on hem estat aquest matí.  Una església romànica, un punt elevat des d’on es contempla una bona part del Vallès i del Baix Llobregat i unes espectaculars escletxes on poder fer una classe de geologia, a tocar de la població d’El Papiol. Una excursioneta curta, amb una mica de tot i molt apta per a nosaltres. Llàstima que en algun tram la remor del transit de l’autopista és força molest.

Santa Eulàlia de Madrona (La Salut del Papiol). Esgléia amb la meitat esquerra d'època anterior al romànic i la meitat dreta romànica del segle XI.

Tot acabant d'esmorzar davant per davant de la Salut del Papiol

Nova celebració dels 74 del Marquès

La Colla d'avui a Santa Eulàlia de Madrona o la Salut del Papiol, amb cara de fred

Cim del puig Madrona



Un pessic de Vallès des del puig Madrona

Pessebre del puig Madrona del Centre Excursionista de Molins de Rei

El puig Madrona des de les Escletxes d' El Papiol

Una de les Escletxes d' El Papiol, amb un pessebre a la part de dalt dreta

Pessebre de les Escletxes d'El Papiol



Escletxes d'El Papiol



Escletxes d'El Papiol


L’any 2008 la Unió Excursionista de Sabadell va celebrar el centenari. Una de les activitats programades fou la d’organitzar 100 excursions, el mateix dia. Alguns de nosaltres teníem previst de fer aquesta mateixa sortida però l’aiguat que va caure ens ho va impedir. Poc més tard, amb les mateixes camises vermelles del centenari la vàrem fer la Colla dels Dimecres. Per les cares podeu comprovar la renovació que hi ha hagut a la Colla.

Mentre uns érem al puig Madrona i a les Escletxes d'El Papiol, l'altre grup passejava pel rodal de Sabadell. D'ells hem rebut aquesta foto, amb la Mola al fons, obtinguda per Tomàs Fernàndez


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada